jueves, 19 de julio de 2007

La felicitat de felicitar-te

Moltes Felicitats Dani!!!!

El blog és en realitat com el nostre dietari de pensaments i reflexions, però avui és un dia especial perquè fa 23 anys que va néixer una persona que, vulgui o no, ha canviat la meva vida, i com que sé que ell mira cada dia aquest blog li farà il.lusió veure que li he dedicat el dia d’avui. Sempre es queixa perquè diu que és una putada haver nascut a l’estiu perquè mai pot celebrar el seu aniversari amb tots els seus amics perquè molts d’ells al juliol ja han marxat de vacances. Per desgracia molts altres no en tenim de vancances!!!! El vaig conèixer amb 19 anys acabats de fer i d’ençà que penso que és una persona amb la que, passi el que passi, sempre tindré a prop (ho vulgui o no!). El temps passa però no perdona, oi?
A ningú li agrada complir anys (a ningú que en tingui més de 20 esclar). Sembla que amb els anys anem perdent vida (bé, no ho sembla, és que és ben bé així), perdent l’alegria, la innocència, el sentit del humor...i a canvi guanyem responsabilitats, factures, hipoteques, problemes, fills i compromisos. Jo encara em sento jove, i espero sentir-m’hi fins el dia que ja no tingui forces ni ganes de riure amb les meves amigues de les putades que em fa la vida. La meva mare encara ho fa i l’envejo.

A ningú li agrada complir anys, perquè la gent té por que arribi aquest día en el que un està ja tan cremat de tot que ja no s'enrecorda de com es riu amb tantes ganes que acabes plorant. Ningú vol complir anys, però a tots ens agrada que ens felicitin.

Bé, espero felicitar-te durant molts anys, i espero seguir-me enfadant amb tu, també, quan faci falta, durant molts temps!! Tinc un regalet, però sé que per a tu, com a totes les persones dolces del món, el millor regal és sentir-te especial en un dia com avui.

La teva Eva

3 comentarios:

Anónimo dijo...

FELICITATS DANI!!! A veure si et vens aquesta nit et vens a fer una copa

Anónimo dijo...

No sé ni qué dir...
Moltes... Moltíssimes gràcies!
Amb felicitacions com aquestes a un no li pesen els anys. Ja tinc ganes de que arribin els 24.
El millor regal que et poden fer pel teu aniversari és fer-te sentir viu. Viu i feliç. I jo m'hi sento quan veig que la gent que estimo, la gent que més m'importa em té tant present.
Gràcies ;)

Anónimo dijo...

Eva.... Que maco!! encara que sigui uns quants dies tard felicitats dani!!!