lunes, 23 de julio de 2007

Abans lesbiana que gilipolles (més degenerats)

Tinc un amic que diu que si fos noia seria lesbiana. I no ho diu perquè adora les noies i les seves curves son la seva perdició (que també és cert). Ho diu perquè ell no entén com no hi ha més noies lesbianes, no entén com les heterosexuals seguim anant amb nois després d’aguantar les babes dels sortits de la discoteca, els comentaris obscens dels degenerats i les conyes patètiques que hem de sentir quan intenten caure’t bé els capullos borratxos desesperats sense personalitat.
Em deia que perquè no sóc lesbiana, que com cullons no he acabat farta dels tius. I no sabia ben bé què dir-li. Li he contestat que perquè no tots son així (no gaire convençuda, tot sigui dit).
Tots els homes són uns sortits i uns degenerats (això sempre ho mantinc), però un cop més matitzo que n’hi ha que estan ben educats, que són més intel.ligents que la resta, i aquests ho dissimulen. D’aquesta manera es distingeix un home civilitzat i capaç de controlar els seus instints, i per tant capaç de tenir una relació estable perquè farà feliç a la seva dona canalitzant la seva set de sexe només amb ella; d’un home burro, atontat, irracional, que va mirant culs i pits i va dient a les noies les grolleries que li passen pel cap perquè es incapaç de tancar la boqueta, pensant que així les noies diràn; oh, quin mascle!
Ben mirat aquests homes primitius compleixen la seva funció en aquesta societat. Ja n’hi ha de noies que els hi agrada això. Qui no té una amiga, veïna o parenta que somriu quan un obrer li fa saber que no permetrà que el seu cul passi gana? Qui no coneix alguna d’aquestes noies que es senten atretes pels tatuatges, les motos, la suor i les males paraules? Déu els cria i ells s'ajunten , ja ho diu la dita popular. O potser es que a aquestes noies no s’els acosta res millor i prefereixen quedar-se amb un d’aquests babosos. No sóc tan idiota, abans lesbiana que la dona d’un garrulo porc i groller.
No, no sóc lesbiana, ni ho seré, fins els dia que ja no quedin homes racionals i educats a la Terra. Llavors suposo que els hauré de fer botifarra a tots i a cada un d'ells, que calents, em miraràn les cuixes sense miraments i deixeràn anar una de les seves romàntiques frases, esperant que jo, una famella submissa i desesperada com ells, anirà corrent a obrir-se de cames. Ho tenen clar. Fins llavors però, mentre quedin homes decents, no em faré lesbiana.

Eva

4 comentarios:

Anónimo dijo...

A moltes noies els agraden els degenerats, t'ho asseguro. Però no sempre és perquè no tinguin res millor. Qué poc has pensat en mi qun has escrit això,... a mi m'agraden amb tatuatges i quan més capullos millor. Però estic educant el meu cervell. I en quant a lo de lesbianes... no sé què dir-te...

Anónimo dijo...

tia molt ben dit a prendre pel cul els sortits, q aprenguin a tractar a les dones com a persones i no com a trossos de carn i llavors els escoltarem. pero jo abans q lesbiana,..em kedo sola. q sesta la mar de bé sola

Anónimo dijo...

A tu no et fara falta ser lesbiana, pq cap home pot ser groller ni capullo amb tu al costat. cap home mirara el cul duna altra dona si es té a tu al davant. I si un home es tan groller...no gosarà dacostar-se a una cosa tan dolça com tu

Anónimo dijo...

Con ese culito k tienes anda k iba yo a mirar otro..., bueno si, el de Miriam