jueves, 19 de julio de 2007

“És que hi ha homes...”

Aquest matí he decidit posar-me una faldilla per sobre dels genolls per tal que les meves cames poguessin respirar una miqueta sota la taula de la oficina. “Aquesta faldilleta tan fresqueta, m’ajudarà a aguantar vuit hores a 40C a la redacció”, m’he dit a mi mateixa inocentment, i he sortit tan contenta. Però com moltes altres vegades, el raonament simplista no ha funcionat. He menyspreat (o oblidat) les variables que podien condicionar el resultat. He actuat priscindint d’allò extern a mi.
La meva “jefa” de personal, una dona increíblement atractiva d’uns 35 anys, m’ha cridat al seu despatx i, simulant tenir molt de tacte, m’ha dit: “vas molt mona, però així no pots venir”. La seva contradicció m’ha encès tota i la meva cara, fruit de la vergonya i la incomprensió, s’ha començat a posar vermella. Davant de meva reacció, ella s’ha vist obligada a aclarir l’afirmació i ha afegit: “no és per mí, és que aquí també hi treballen homes”.
El món es fastigosament feminista, encara que sembli tot el contrari. Mentre estem disposades a reprimir-nos i modifiquem la nostra conducta per tal que ells no s’alterin o no ens mirin, la igualtat mai arribará. Segur que cap home de la redacció s’ha queixat de la meva vestimenta... per què ha decidit ella (una dona com jo) que era problemàtica? Doncs perquè és fastigosament feminista i creu que amb els homes, masclistes incondicionals, no s’hi pot fer res perquè són diferents.

Mai havia passat tanta calor!

M.M

6 comentarios:

Anónimo dijo...

feminista? et sembla feminista haver de passar calor perquè hi ha alguns degenerats que no treballen perquè no deixen de mirar les cames de les nenes?doncs que els fotin fora de la feina. Si la teva jefa fós feminista et deixaria anar com et donés la gana i faria anar al seu despatx als tios que et miren enlloc de fer la seva feina, i els diria que es tallessin una mica. D'altra banda trobo greu que una jefa digui aixo. Una cosa es que en una empresa s'hagi de vestir duna determinada manera, per la imatge de la compañía, pero una altra cosa és que et diguin com has de vestir perquè HI HA HOMES!! ni feminista ni mascliste, aquest món és absurd

Putas y Princesas dijo...

Dic feminista perquè és absurd que avui en dia hi hagi dones que pensin que som tan diferents que hem de vetir condicionades a aquesta diferència. És per culpa de dones així, que d'altres encara creuen que el món és masclista. Són les falses feministes!!! i que a sobre es passen el dia cagant-se en els tios!!

Putas y Princesas dijo...

quan siguem jefas tu i jo anirem amb vestidets de puta mare jaja y amb texans!!!!i no serem ni falses ni feministes; serem felices!

Anónimo dijo...

Segur que et té enveja!!! Ens veiem aviat!!
Enric

Anónimo dijo...

Me gustaria trabajar en tu empresa aunke sea para hacer fotocopias.

[Daga Muten] dijo...

Envidia cochina que te tenía!!
Di que si chica, tot a la fresca coi!

Besos!