viernes, 28 de septiembre de 2007

Algun dia

Algun dia em recolliré el cabell, i ja no amagaré que m'agraden les horterades com el Panchito. Un dia acabarà la bogeria i buscaré la pau als teus llavis. Un dia faràs que el meu somriure sigui teu, només teu. Algun dia arribarà un divendres a la nit, i no voldré vestir-me per sortir. Voldré quedar-me perquè em despullis.
Fins llavors, fins que arribis i em convencis que el món si no és al teu costat no té al.licients, fins que m’abracis tan fort que em sigui impossible prescindir dels teus braços, fins a llavors seguiré buscant-te, i et confondré amb subnormals, i cauré i m’aixecaré esperant que siguis tu, tan noble que amb una mirada m’enamoraré, i amb una conversa (intel.ligent) sabré que ets tu.
Algun dia arribaràs i deixaré de sentir-me una nena. I seguiré sent jo, però dona.

Algun dia deixaré de ser una puta, perquè tu em proclamaràs princesa.

Eva

19 comentarios:

Anónimo dijo...

m'encanta Eva. per fi un text que crida a lesperança! un artile optimista. que ets feliç?

Anónimo dijo...

Un futur encantador amb un home que et farà sentir princesa. Fins llavors viu, sense por, però no siguis mai "puta", perquè llavors cap princep voldrà que siguis la seva princesa. De totes maneres, crec que ja t'hisents prou de princesa tu!

Omphalos dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Omphalos dijo...

Eva,

Llegir el que escrius és com fer l'amor amb les paraules. És com veure sortir el sol entre els núbols després d'una forta tempesta. És, avui ;-), un raig d'esperança.

Suposo, també, que perque ens tens malacostumats. "Siempre negatifa, nunca positifa".

Segur que faràs molt feliç a l'home afortunat que aconsegueixi mantenir-te interessada durant la resta de la vostra vida. I espero, de tot cor, que ell et faci igualment feliç.

Recorda, no obstant, que les princeses són aburrides en depén quines circumstàncies }:-)

Un petonet :)

Anónimo dijo...

Algun dia...

Anónimo dijo...

em fas somniar preciosa

Anónimo dijo...

qui ha suprimit el comentari?gracies paco pel teu post. Jo tb espero que passi aixo. I com sempredic, s'ha de saber ser princesa al palau, i puta al llit. un peto

Anónimo dijo...

Hola, ja et vaig deixar un comentari a un altre text que em va agradar moltissim, i res, nomes dirte que m'agrada molt les coses que escrius, i que.. es una sensació preciosa kuan et fan sentir princesa... ^^ però res es per a sempre... un bes xata!

Carme Fortià dijo...

Sigues puta, sigues princesa, sigues dona, enamora't, estima, troba, busca. Però no deixis mai de somriure ni sentir-te viva, tu sola et faràs princesa (si no ho ets ja) i seguiràs sent aquella nena i dona a la vegada.
Somriu, que en el moment menys esperat arriben les sorpreses i de sobte et veus dins un món que ni tant sols havies gosat somiar.

Gokuro dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Omphalos dijo...

Me confieso culpable: suprimí mi propio comentario por faltas de ortografía horrendas. Me dolía a la vista. Luego vi que todavía quedaban.

Paso. Suplico vuestra clemencia y comprensión.

Ayer estaba un poco... fuera de mi :-D

Y lo que queda...

Anónimo dijo...

Aquest dia ja és una miqueta més a prop...

Anónimo dijo...

algun dia entendras que només tu pots proclamarte princesa a tu mateixa. permete'm dir-te que ets la més dolça de les princeses que mai he conegut, llàstima que encara no se t'aguanti la corona, potser perquè no estàs preparada per dur-la.

Putas y Princesas dijo...

Gràcies Elisa. petons.

Anónimo dijo...

Quin és l'ordre de valors a la vida? Has de deixar de ser puta per proclamar-te princesa o bé has de proclamar-te princesa per deixar de ser puta...Mentres et comportis com puta, cap príncep et voldrà proclamar princesa.

estrip dijo...

puta s'hi neix o t'hi fas ?
si descobreixes això, podràs escollir el teu camí.

...i com deia un famos anunci, "No es lo que tengo, es lo que soy"

Anónimo dijo...

estrip aixo que dius es absurd. una no és puta o no ho és. totes les dones tenim dins una part de nosaltres que es una puta i una altra que és una princesa (d'aqui el nom del blog). Depen del moment serem més una cosa o una altra. Cada dona explota la part d'ella mateixa que més li convé en cada circunstància.

Anónimo dijo...

Ana urido...aleiki!
nopuknopuk@hotmail.com
T´atreveixes?

Omphalos dijo...

"No es lo que tengo, es lo que soy"

Acaso somos máquinas? Acaso siempre nos comportamos de la misma manera?

Acaso no reaccionamos a nuestro entorno?

No hemos tenido miedo? No hemos sentido euforia? Nervios? Asco? Deseo?

Desde luego no es lo que tenemos.

Pero... qué somos? Cuando? En qué momento?

Buen slogan publicitario. Vacío.