viernes, 10 de agosto de 2007

Espècies de tio (l'afalagador)

Des del coneixement i l’experiència de la Rakel Sara, us fem conèixer el tipus afalagador:

Sabem que el homes son una espècie bastant diferent a les dones. La majoria d’ells son classificables en grups.
Avui parlarem d'un grup en concret: el tipus afalagador , o venedors de motos.
Totes ens hem trobat alguna vegada, i la que no s'hi hagi trobat que aprengui per no deixar-se vendre la moto, amb un tiu al que només conèixer ens hem sentit profundament atretes per la manera que ha tingut de parlar-nos, de tractar-nos.
Per començar, t'omplen d'elogis: hola linda, guapíssima, qué hace mi chica preferida... etc
Tu els somrius, els dones les gràcies i et sents una mica especial.
Quan comencen a conèixer-te i t'han embalat bé de compliments, es venen ells: por que mira, yo lo pasé muy mal... nadie me entiende... sólo tu...nos parecemos mucho....suerte que te he conocido...etc
I es clar, tu penses, pobre noi amb lo educat que és, amb lo bé que em tracta....i és que a sobre som iguals!!!!
Et sents identificada i li expliques les teves desgràcies, les teves ambicions, els teus projectes. Cagada.
Llavors ells et consolen, et donen consells i et fan veure que tot t'anirà millor amb ells. Et porten a sopar a restaurants excepcionals, t'acompanyen a casa en cotxe, t'encenen el cigarro, miren amb tu les estrelles i els hi posen el teu nom...
I tu ben embadalida li fas un petó. Merda.
Ja tenen la meitat del terreny guanyat, i tu no te n'has ni adonat, perquè creus que ets tu que el tens ben enamorat.
Llavors ve la fase més delicada. Nunca he conocido a nadie como tú. Frase mítica en el diccionari d'aquests tipus d’home, que evidentment significa.... Vamos a la cama.
Et parlen d’una relació, que es volen centrar, tenir parella estable, que ja no tenen edat d'anar pendonejant...
I et conviden a sopar a casa seva, o al seu apartament a passar un cap de setmana, o simplement tu els segueixes fins a la boca del llop.
Tot i com s’està posant la cosa de perillosa, tu no ho veus, perquè estàs encegada amb tota la parafernàlia que t'ha muntat, i encara penses... què mono, fa una setmana que ens coneixem i encara no s'ha volgut anar al llit amb mi.... com em respecta, n’està tant de mi, ni tans sols m’ha toca’t!
I hi vas, i llavors accedeixes a anar a casa seva a mirar una peli, o a dormir (pots comptar si vol dormir el capullo). Merda, Cagada.
Aquella nit serà probablement preciosa, veureu champagne francès, menjareu maduixes, recordareu quines estrelles tenen el teu nom i quines el seu....i us n’anireu al llit agafats de la mà.
De fet segurament t’ho farà amb delicadesa, et farà l'amor amb dolçor, et dirà lo maca que estàs i lo molt que li agrada com ho fas tot, quan acabeu t'abraçarà...i dormirà una estona així, fent-te carícies a l’entrecuix. Gaudeix d’aquests moments perquè aviat despertaràs del somni.
L'endemà...veuràs que es desperta diferent... i pensaràs que està cansat per la nit que li has donat.
Però l'esmorzar ja no serà com estar en el paradís. Ja no et prepararà maduixes amb nata ni t’oferirà champagne francès. Ell llegirà el seu diari esportiu i et saludarà amb la boca plena mentre engulleix un entrepà, es rascarà un testicle mentre mastega i et dirà... MÑÑEAE tienes hambre? prepárate lo que quieras.
Ara ell està en el seu territori, i tu hi has caigut de peus. T’ha ben follat tot i que tu, al teu món de fades i princeses, creies que t’estava fent l’amor ben enamorat.
Diners per un taxi, es despedeix des de la ducha. Adiós nena, te llamaré!!! (sempre és molt pijtor ésclar un; vistete y vete )
I tu marxes a casa sentint-te idiota, estafada, i sents ràbia, no per haver follat, sinó perquè t’han vengut una moto, que en realitat ni tan sols la volies! Marxes pensant...tot això per un sol polvo... amb lo fàcil que és demanar-ho des del principi...Amb lo senzill que hagués estat que m’agafés el primer dia i em digués; nena me tienes loco, quiero echarte un polvo. I ja està. No és tan complicat, i avui en dia les dones no tenim problemes. Si ens ve de gust, follem. Però no cal que els tius us munteu una performance per seduir-nos i enamorar-nos, fent-nos creure farses i anant de sensibles, perquè és una pèrdua de temps. Odiem els tipus afalagador!! Perquè el problema és que te’l podries haver follat ben a gust i ja està, però com t’ha menjat tant el coco amb tantes cursilades, marxes de casa seva sola, i pensant en els bons moments que heu passat junts els últims dies, que és el pitjor que pots fer, i pensant que potser sí que et torna a trucar (MENTIRA! No et trucarà nena, ja t’ha enamorat i follat) i que potser està així de ranci de bon matí perquè no has estat prou bona al llit...


Eva...i rakel!!

11 comentarios:

Anónimo dijo...

A partir d'aquest text, obro una pregunta general als homes, siguin del tipus que siguin.
Perque no sou clars???

Anónimo dijo...

Una veritat com un temple. Hi ha homes que necessiten enamorar per alimentar el seu ego. La millor solució es follar el primer dia.. a més t'evites decepcions!

Anónimo dijo...

no tots els tius som aixi. alguns si nomes volem un polvo ho diem i punto. el problema es q si us diem q nomes volem un polvo...surtiu corrent!

Anónimo dijo...

jaja como os rayais las tias. venga va, pero si os encanta q os comamos la oreja i os digamos tonterias, así os podeis meter en la cama con nosotros sin tener remordimientos de niña tonta.

Anónimo dijo...

aquest text es una biblia jaja i es cumpleix moltes vegadas al pie de la letra. a mi mha passat tantes vegades que quan em comensen a dir coses boniques els hi menjo la boca directament i me'ls tiro a saco. i si al dia següent no em truquen...em quedo igual de feliç, perquè no he volgut escoltar les seves mentides. i mhe fotut un bon polvo!

Anónimo dijo...

quien es rakel? nuevo fichaje? para escribir esto la tienen q haber tratado muy mal. ...o demasiado bien, para creerse las promesas de algunos capullos..

Anónimo dijo...

Buen comentario ANA.

Anónimo dijo...

si un tio q tacaba de coneixer et diu el primer dia q vol anar a viure amb tu, surt corrents! o es un primo calzonazos dependent, o es un putu mentider q vol follar-te sense perdre temps

Anónimo dijo...

quien eres carpe diem? algun amiguito de eva?

Anónimo dijo...

Desde quan has cregut que un tio a la setmana de coneixe't ja està enamorat??? Crec que les primeres ingenues som nosaltres i ells com ho saben fan amb nosaltres el que volen.
Ells volen follarnos sempre. No ho oblidem.

Anónimo dijo...

Sou patètiques